martes, 6 de noviembre de 2012

Canvis al disseny del blog

Bon dia!

Avui hem fet canvis importants del disseny del blog seguint els consells aportats per els nostres companys.
Hem fet un canvi radical a tot el blog per donar-li més vitalitat. Esperem que amb aquesta transformació sigui més agradable la lectura d'aquest blog.

Fins aviat!

5 comentarios:

  1. Bona nit!Sóm el grup de l'elisabet, en Marc, l'eva i en Lluís. Creiem que el color de fons és més adequat que l'anterior.
    Referent al color de les lletres, creiem que haurien de lligar més amb el fons del bloc. L'apartat d'objectius no és llegeix bé el que expliqueu i falten alguns apartats per omplir d'informació.
    Esperem que us sigui de gran ajuda!
    fins la propera!

    ResponderEliminar
  2. Bona tarda companyes,

    Som en Jesús Espinosa, l'Anna Rodríguez, la Rebeca Rubio i l'Olga Vidal.

    Ens agradaria dir-vos que hem trobat força treballat el vostre bloc i que el voki sigui un castor és molt original! Només tenim dos coses que comentar-vos: per una banda us falta fer la pestanya de Futurs possibles i, per l'altra banda, creiem que seria convenient que tota la lletra fos igual, o bé tota lila i gran o tota vermella i petita, nosaltres votem per la gran i de color lila ja que és més adient amb el groc!

    Ànims i fins una altra vegada!

    ResponderEliminar
  3. Bon dia nois, som la Laura, l'Eva, la Judit i l'Arantxa. Ens agradaria felicitar-vos perquè el vostre bloc ha anat canviant positivament al llarg dels dies i dels diferents comentaris, i està quedant molt bé. Aquest petit apartat de reaccions està molt ben trobat. L'única cosa que trobem que no acaba d'encaixar és el color de la lletra vermella.

    Esperem que us sigui d'ajuda!

    ResponderEliminar
  4. Salutacions,
    Som el grup format per en Francesc Gili, la Mariona Lozano, la Lorena Matabosch i la Sònia Montsant.
    Hem vist que ja heu fet cas a alguns dels comentaris que us han fet els companys, i això fa que el vostre bloc estigui molt més complet, ja que heu introduït l’apartat de futurs possibles.
    Pel que fa a l’apartat d’economia de la pestanya com és? creiem que no hauria d’anar a aquest apartat, ja que ja ho expliqueu amb altres paraules en l’apartat de què vivim?.
    Tot i això, creiem que el redactat és acurat i hem trobat molt original el fet d’introduir un voki al bloc que serveixi com a presentació i per a fer que els visitants del bloc tinguin més ganes d’aprendre més coses sobre Besalú.
    Ànims i seguiu treballant!

    ResponderEliminar
  5. Hola noies!! som en Marcos, l'Oriol, en Sergi i en Simón. Primer de tot dir que el bloc ha millorat força des de la pasada avaluació. Les explicacions a les noves pestanyes son molt correctes i descriuen molt bé els aspectes corresponents a cada apartat. Com a millora potser podrieu canviar algunes cosetes pel que respecta a l'estètica del bloc. Felicitats i endavant!!

    ResponderEliminar