jueves, 6 de diciembre de 2012

Disseny de les activitats i més canvis


Bon dia! Aquests darrers dies hem començat a dissenyar les activitats del nostre blog. Ens ha agradat molt fer-ho perquè, d’alguna manera, tota la feina feta s’ha vist recompensada.

També hem aprofitat per acabar de retocar aquells aspectes que no ens agradaven del nostre blog. Hem tornat a canviar el disseny per fer-lo més atractiu, hem afegit a la nostre guia del blog (l’esquirolet Georgina) i hem afegit o modificat informació d’algunes de les pestanyes que ens parlen d’aquest municipi tan entranyable.


Esperem que els canvis us semblin adequats.  Si teniu algun suggeriment per tal de poder millora la nostra feina, no dubteu en fer-ho.


Fins aviat!

3 comentarios:

  1. Hola companys,
    Les activitats que heu fet, trobem que la primera és molt interessant, perquè permet conèixer el poble de Besalú de manera que siguin els propis alumnes qui ho viuen. La iniciativa d’anar per els carrers del poble facilita aquest aprenentatge. De la manera que esta enfocada l’activitat es pot observar les visions que tenen els alumnes sobre el seu poble. També és interessant el debat final que es farà a l’aula. La segona activitat també la trobem molt adequada perquè els alumnes treballin diferents aspectes i és molt interessant el punt de partida que es dóna a l’activitat, fer que els propis alumnes descobreixin ells mateixos que és i com funciona un pla d’urbanisme.

    Per cert, el voki que heu creat és una idea molt original que fa el bloc més proper!
    Només un únic suggeriment, la lletra la trobem un pel gran.
    Molt bona feina, segui així!
    Anna, Maria, Carla, Marta i Íngrid.

    ResponderEliminar
  2. Hola, igual que les nostres companyes trobem molt acertades les activitats proposades. Realment, després de tot l'esforç, el bloc us ha quedat molt bé!

    Continueu així!

    Arantxa, Laura, Judit i Eva

    ResponderEliminar
  3. Salutacions,
    Som el grup format per en Francesc Gili, la Lorena Matabosch, la Mariona Lozano i la Sònia Montsant.
    Des de l’últim cop que vam coavaluar el bloc, hem vist que heu millorat el vostre disseny. Trobem correcte el nou estil, tot i que pensem que la lletra és massa gran.
    Pensem que les activitats que heu realitzat permeten conèixer de manera autònoma el poble. Trobem favorable que el mestre només actuï com a guia per a que els alumnes puguin adquirir coneixements. A més a més, aquestes activitats permeten als alumnes poder pensar com era el poble anteriorment i els animen a pensar com serà en un futur.
    El redactat de les activitats és acurat, i per tant, permet en tot moment saber quins són els passos que s’han de portar a terme per a poder realitzar-les.
    Us animem a seguir treballant! Fins aviat!

    ResponderEliminar